Élelmiszeripar

Az élelmiszerbiztonság és -minőség biztosítása napjainkban egyre nagyobb kihívást jelent. Az általunk fogyasztott élelmiszerek nagy részét az élelmiszertermelés, - feldolgozás és -elosztás összetett globális rendszerei biztosítják, ezért az élelmiszerbiztonság és -minőség biztosításához elengedhetetlen az ellátási lánc minden lépésében végzett analitikai tesztelés. A tesztelő laboratóriumok számos kihívással néznek szembe a hatékonyság, a termelékenység és a gazdaságosság maximalizálásának terén. Legyen szó akár a maradék peszticid, állatgyógyászati hatóanyag, csomagolóanyagból származó, vagy egyéb kémiai szennyeződés meghatározásáról, az Agilent a magas színvonalú műszerek mellett, szoftvereket, fogyóeszközöket, szolgáltatásokat és támogatást biztosít ezen analitikai kihívásokhoz.